AKTUELNO

Nije mogla da se pomiri sa ovom činjenicom.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora bile su glavna tema u emisiji ,,Pitanja gledalaca", a sve zbog netrpeljivosti koja je zavladala u njihovoj vezi koja se polako, ali sigurno bliži kraju.

Glavni povod za njihovu svađu bila je Luna Đogani, a mnogi takmičari su zaključili da Sanja traži razlog kako bi raskinula sa njom. Ono što je posebno privuklo pažnju svih jeste njeno priznanje da joj fali muškarac i leptirići u stomaku.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, njih dve su ušle u žestok sukob, a obezbeđenje je moralo da odreaguje kada su fizički nasrnule jedna na drugu. Nakon što su se smirile strasti, Matora je zaplakala u garderoberu, a Suzana Perović dala je sve od sebe da je uteši.

Dođi ako možeš i prekini! Kaže da joj fali muškarac, vređa se kad joj kažem da je seljančura. Ja sam tri dana bila sama, mislila sam da to treba i njoj! Ja sam se promenila zbog nje! Ja sam htela da je verim i da se sprdamo. Odjednom njoj to ne odgovara, ona se brine šta će neko drugi reći. Neka mi kaže da sam joj draga i da ne može da bude sa ženom! Ali, nemoj da svaljuje na mene ovakve stvari! - vikala je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Bila je kažnjena i opet te udara! - konstatovala je Suzana.
Ne mogu da shvatim ovo! Moram da završim sa ovim! Ne kajem se što sam se dala toliko! - rekla je utučena Matora.

Detaljno o ovom izlaganju pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Suzana Perović

'