AKTUELNO

Nisu mogli da iskontrolišu svoj bes.

Odmah nakon završetka emisije došlo je do ozbiljne rasprave između Mikija Đuričića i Suzane Perović, a sve zbog pitanja gledalaca koja su poljuljala njihove odnose. Ono što je njega izbacilo iz takta je sumnja da Perovićka ne govori istinu za stolom.

Međutim, ono što ga je posebno iznerviralo je pitanje koje je voditelj Milan Milošević postavio njoj. Naime, on je nju upitao zašto je Krunićku nazvala Zerininom krpom, dok je Miki tvrdio da je pitanje glasilo: ,,Zašto si Ljubi rekla da je Krunićka Zerinina krpa"?

Njih dvoje su se žestoko raspravljali zbog toga, a onda je Miki pozvao Marka Stolića da potvrdi.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je glasilo pitanje?! - pitao je Miki.
Zašto si Ljubi rekla da je Zerina Jelenina krpa?! - pretpostavljao je Marko.
Postavio mi je pitanje: Zašto sam jelenu nazvala krpom! Zašto ona Ljuba nije ustala?! - pitala se Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Drugarica te štiti, neće da kaže! Nemate muda da kažete! Svi vide da se praviš luda! Ti sa tvojom pričom ne možeš nikoga ubediti da si u pravu! Ti si toliko provaljena da je to strašno. Lažeš u vezi nas, lažeš takve gluposti. Neću da ti se ljudi smeju, da žena koju volim da joj se smeju! Svi naši problemi su nastali, jer ti lažeš! - rekao je Miki.
Ti sve radiš smišljeno! Ne vuci me za jezik! - zaključila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si ovde manipulator i lažov, a ne ja! - rekao je Đuričić.

Iako je Perovićka pokušala da se opravda, Đuričić je ostao pri svom da ona laže i da to nije u redu ni u skladu sa njenim godinama. U nastavku video klipa pogledajte kako je izgledala ova rasprava, ali i kako je zaista glasilo pitanje za Suzanu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'