AKTUELNO

Pogodile je Mićine reči.

Miljana Kulić tužila je svog verenika Lazara Čolića Zolu jer joj se nije posvetio onda kada je ona smatrala da je to trebalo, zbog čega je danas održano suđenje.

Tokom prošle noći, Miljana je od verenika tražila da joj acetonom skine lak sa noktiju, kako je glasilo u tužbi. Sudija, Snežana Ilić preuzela je slučaj, te je početnu reč dala Miljani.

Foto: TvPink Printscreen

Uvek sam dobijala iznenađenja za svaki trenutak. Sinoć sam ga zamolila da mi obriše nokat, on je rekao da to neće da radi, da to ne rade muškarci. Mislila sam da ću biti povlašćena, da će brinuti za mene, ali ne, on to nije radio. Meni sitnice znače, a ne velike stvari - započela je Miljana.

Nakon Miljanine uvodne reči, tuženi Lazar Čolić Zola ustao je kako bi pokušao da se odbrani.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče ove tužbe, iznenadio sam je više puta i to svi znaju. Višnja mi je pomogla u tome. U međuvremenu sam joj napisao nekoliko pesama. Što se tiče lakiranja noktiju, ona je sinoć sve zamrljala, ona mi je rekla da joj skinem to, pošto su joj svi nokti bili umazani, pa sam se i ja umazao sav, te sam se osećao čudno. Ja sam uradio to, a ona je mene optužila da sam trebao sve nokte da joj obrišem - rekao je Zola.

Zadrugari su potom iznosili svoja mišljenja na osnovu onoga što su čuli tokom ovog suđenja.

Smatram da muškarac ženi treba da skida gaće, a ne lak sa noktiju. Smatram da nema šta da obeležavaju tri meseca veze. Ovde se pravi sprdnja od veza, ako postoje emocije ovde, to se onda vidi i bez bilo kakvih iznenađenja - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je u tom trenutku izašla, jer nije mogla da sluša izlaganje Lepog Miće, ali on tu nije stao, već je nastavio u svom maniru da komentariše njihov odnos.

PROČITAJTE JOŠ: POČELO JE PRVO SUĐENJE U BELOJ KUĆI: Miljana tužila Zolu zbog OVOGA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'