AKTUELNO

Plavokosa zadrugarka ne može da preboli poljubac Lune i Matore!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora nakon suđenja otišle su u pab kako bi porazgovarale u svemu što se desilo.

Njihov sukob nastao je nakon što se za sastankom ponovo povela tema o famoznom poljupcu Lune Đogani i Matore, koji se desio još u prvoj sezoni rijalitija ,,Zadruga". Stankovićevoj je to dodatno zasmetalo, pa je njihov sukob eskaliro žestokim obračunom tokom jučerašnjeg dana. U toku razgovora Matora je slučajno otkrila zbog čega su njih dve morale da uđu na velelepnom imanje

Foto: TvPink Printscreen

Spiskale smo sve pare, da ne spominjem sada. Druga stvar, ja ne igram ni sa ovim ljudima rijaliti, a kamoli sa tobom, tu reč ne pominji. Ja sam sedela i jela paštetu, sve dok nije došao Brendon i Petrući, pa sam se sklonila zbog njihove galame - izjasnila se Matora.
Ti treba da kažeš:,, Da, kriva sam" i treba da sedneš. Ti stalno to spominješ, ta osećanja. Ja sam htela da spustim loptu, a onda si ti opet zasr*la! Nemoj da se vadiš na druge ljude, molim te! - odbrusila joj je Stankovićeva.

Matora je zatim ponovo spomenula popularnu blogerku, na šta je Jovanina bolja polovina ponvo burno reagovala.

Foto: TvPink Printscreen

Ti zaista misliš da ja nešto osećam prema Luni - upitala je Jovana Sanju.
Ti si se p*srala po meni. Zamisli da neko uđe i da se ja tako postavim prema njemu, kako bi se ti osećala? Sigurno da bi se osećala odvratno. Ja se osećam poniženo, shvati, mene ne zanima šta će drugi da misle - uzvratila joj je Sanja.

Turbulentna veza između Sanje i Matore mnogo puta je bila tema za crnim stolom - tokom njihovih čestih rasprava otkrile su se mnoge tajne koje su želele da sačuvaju od javnosti. Stankovićeva je, vidno iznervirana, odlučila da progovori o odnosu njihovom van rijalitija.

Mene niko nije ovako psihički maltretirao... I posle rijalitija si me psihički maltretirala, i kod kuće jednom i u Parizu kad smo bile - bila je besna Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GDE SI TI MUŠKOST IZGUBIO? Ljuba nastavila svađu sa bivšim suprugom! Obezbeđenje odmah reagovalo! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'