AKTUELNO

Ona se pita za sve!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola u Beloj kući svoju vezu ozvaničili su veridbom. Međutim, to Miljani nije dovoljno, te je svom vereniku rekla da je za nju najbitnije crkveno venčanje.

U razgovoru sa Lazarom odredila mu je kada i gde će se obaviti njihovo venčanje, a potom se dotakla i Zolinih nastupa nakon izlaska iz "Zadruge 2".

Foto: TvPink Printscreen

Čim izađemo Lazare, idemo u crkvu da se venčamo. To nam je najbitnije. U Nišu, za mene, a onda idemo u Drventu za tvoje ljude. Pred Bogom, to je najbitnije - izjavila je Miljana.
Ne moramo sad to, ručak i to, ne moramo to odmah - uzvratio joj je Zola.

Nakon toga Miljana je objasnila Zoli u kojim terminima će on moći da nastupa, a zatim i koga će od zadrugara pozvati na njihovu svadbu koja će se desiti posle rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Petkom i subotom, ovako može nekad nedeljom. Ali niti ti možeš to da podneseš, niti ja mogu to da izdržim, iskreno da ti kažem. Od ovih ljudi ovde ću pozvati Boru, Maju mogu da pozovem, četvoro, petoro ljudi. Staniju, ukoliko bude mogla da dođe.

PROČITAJTE JOŠ: GDE SI TI MUŠKOST IZGUBIO? Ljuba nastavila svađu sa bivšim suprugom! Obezbeđenje odmah reagovalo! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'