AKTUELNO

Planovi za budućnost su propali!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ušli su u svađu tokom ove večeri večeri i to ni manje, ni više nego zbog Dragane Mitar.

Iako su tokom dana pričali o planovima za svadbu, o zvanicama i crveknom venčanju, Miljani je zametalo što se Lazar požalio Dragani i izjavio da bi voleo što pre da napusti Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Idi pričaj Dragani da bi voleo da izađeš. Ne obraćaj mi se! Molim sve ljude koji me podržavaju i koji žele da me zadrže, jer sve je ovo bila farsa, da nijedan glas ne pošalju za njih. Želim da se vratim u normalu, da ustajem ovde i raspravljam se, da komentarišem, da vratim svakog gde mu je mesto. Ušla sam ovde da zaradim novac za Željka i sebe. Ovaj nije bio vredan, muškaraca ima koliko hoćeš - izjavila je Miljana.
Opet si sve pogrešno shvatila. Hajde, ponižavaj se sada! Ja ne znam odakle tebi obraza da porediš moje reči sa tvojim ponašanjem! Naravno da sam mislio da izađemo zajedno. Sad odjednom kad se tebi komentariše, kad ne možeš da izdržiš više, onda ovo radiš - odgovorio joj je Zola.
Šetaj! Do malopre si sedeo sa Draganom kad je kadar bio na vama, sad si došao ovde! Šetaj! Ne traži kadar preko mene! Šetaj da se ne bih drala! Budeš li mi se obratio, pred ljudima ću da vičem da se skloniš i da mi se ne obraćaš - završila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BILA JE SA MIKIJEM SAMO DA BI JELA: Suzana ubeđena da je Rebeka i dalje opterećena Đuričićem! (VIDEO)

Planovi za budućnost su za sada stavljeni po strani, budući da se Miljana razočarala u svog verenika, a da li će uspeti da pređu preko ovih problema, saznaćemo u narednom periodu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'