AKTUELNO

Đuričić uživao čitajući sva pisma koja je dobio.

Miki Đuričić slavi danas zajedno sa zadrugarima svoj 42. rođendan. Njega je danas sačekalo iznenađenje od njegovih najmilijih, prijatelja i porodice. Pčelar iz Kupinova je bio oduševljen svim poklonima koje je zatekao na stolu.

Foto: TvPink Printscreen

Osim čestitki, poklona, zadrugare je sačekala i puna trpezarija svakojakih đakonija. Miki je najpre pročitao čestitku Velikog šefa, a potom i pisma koje je dobio od fanova i porodice.

Dragi Miki, Veliki šef ti od srca čestita rođendan. Puno zdravlja, sreće, uspeha. Uživajte u nastavku dana i lepo se provedite - poželeo je Veliki šef Mikiju.

Foto: TvPink Printscreen

Miki se zahvalio svima onima koji su mu poslali poklone i čestitke, a njegova nežnija polovina Suzana Perović je sve vreme bila kraj njega dok ih je on čitao. Nakon čitanja čestitki, dok su se zadrugari služili, rođendanska žurka je otvorena pesmom "Ne pokušavaj mjenjat me" koju u originalu izvodi Miladin Šobić.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako Mikijevi fanovi pomno prate dešavanja u Beloj kući, oni nisu izostavili ni njegovu nežniju polovinu Suzanu, te su i njoj poslali poklone, kojima je bila oduševljena.

Pročitajte još: STIŽE IZNENAĐENJE ZA ĐURIČIĆA: Miki danas slavi ROĐENDAN, a ovaj poklon ostaviće ga bez reči! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

'