AKTUELNO

Ovim su pokazali koliko znače jedno drugom.

Porodica, prijatelji i fanovi Mikija Đuričića danas su priredili slavljeniku proslavu rođendana za pamćenje. Pored brojnih poklona i pune trpeze hrane i slatkiša, pčelar iz Kupinova je dobio i mnoštvo čestitki koje je čitao zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su tamburaši napustili velelepno imanje u Šimanovcima, Miki i njegova nežnija polovina su otišli ispred rehaba kako bi odmorili. U jednom trenutku na repertoaru se našla pesma "Zagrli me" uz koju su zaljubljeni golupčići zaplesali.

Zagrli me oko vrata, oluja se diže. Ne može mi vetar ništa ako priđeš bliže, ako priđeš bliže - pevala je Suzana Mikiju na uvo.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je za sam kraj plesa kao pravi džentlmen poljubio Suzanu u ruku, a onda su zajedno čitali čestitke koje je Đuričić dobio od fanova i porodice i smejali se.

Smejete se kao da vam ja zadnji put u životu, a već sutra navaliće horda koja bi vam svaku radost života ubila. Ne dajte im bar na tren gušta. Miki, ako si otvorio sve pakete i oduvao svećice, znaj da će te ova čestitka najviše obradovati. Nismo ni cvetići ni leptirići, mi smo prva tvoja zvanična intelektualna elita. Nas ne nervira Suzana, jer to je tvoj intimni problem. Mi smo se okupili oko tvog zvaničnog imena. Mi smo Mikijevi ljudožderi, volimo te magarče matori - čitao je Miki pismo, dok se Suzana smejala.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: LEPI MOJ, MA ŠTA BIH BEZ TEBE JA?! Nadežda pevala Mikiju na rođendanskom slavlju, on plesao sa Suzanom i šaputao joj: Mene je blam! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'