AKTUELNO

Zadrugari su ostali zatečeni.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snimak je prikazan, a u njemu su Lepi Mića i Stanija Dobrojević pričali o Ani Korać u lošem kontekstu. Koraćeva je ustala da prokomentariše sve navode da je ona prostitutka.

Nije ona ništa dobila na sudu, nema potrebe da laže ljude. To što priča o meni je nebitno. Ona je za mene drvo, ne vidim je. Mića mi je rekao da su pričali. Ona ne treba da misli da ja ne znam ništa o njoj. Ja te ne diram, nemoj mene da diraš. Ona ne može da preboli Soraju, jer je ona uspešnija od nje - govorila je Ana, a onda se obratila Staniji koja je rekla:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neke stvari postoje. Za sve ove spomenute imam samo nešto. Nudim ti 50.000 evra da idemo na poligraf, da mi nađete sa dokazima da sam bila u tom smislu sa njima. Za sve ove koji pričaju to za mene, evo nudim to. Godinama sam se slikala gola. Prostituke su zaštićene kao beli medvedi. Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom. Imaš prepiske svakakve sa onim likom koji više nije živ - govorila je Stanija, a onda je iznervirana Ana ustala i počela da otkrila šokantne detalje:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moj prijatelj je oženjen. Ima decu. Viđaš se sa tim čovekom. Taj moj prijatelj. Ne živi ovde. J*beš se za pare, odličan moj prijatelj. Doviđenja i prijatno, sedi dole. Tukla te žena od mog prijatelja. Kapicu roze si zaboravila. Odakle ti pare da kupiš kola, on ti je kupio. Provaljena si, fejkušo - šokirala je sve Ana Korać.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Koji je tebi k*rac Stanija pa da je toliko braniš. Ne mogu da verujem, pričaš sa njom o Kiji, da li si ti normalan - vikala je Jovana koja je bila izrevoltirana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drugi su ljudi pričali koja se od naših zadrugarki j*be za pare. Hoćemo dalje da pričamo. Spominjali su Zerinu, Draganu. Ja sam čist, nemojte da me napadate - vikao je Lepi Mića kojeg su zadrugari osudili što je ogovarao Anu imajući u vidu da njen prijatelj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Većina zadrugara je ustala da komentariše navode koje je Stanija iznela u razgovoru sa Lepim Mićom. Osude se dolazile sa više strana, a Stanija se nije potresla zbog reči koje su joj uputili. Deblji kraj je izvukao Mića na kog su se okomili svi zadrugari.

Ženo prekini da se šlihtaš pobedici prošle Zadruge, moliš kao neka jadnica za glasove - pričao je Miki u bradu, a rasprava između Ane i Stanije se nastavila u toku večeri.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#Stanija Dobrojević

'