AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Kao i svakog četvrtka Milan Milošević ulazi u Belu kuću kako bi prikazivanje snimaka prošlo što mirnije, ali i kako bi sa zadrugarima porazgovarao o svim dešavanjima koja su obeležila prethodnu nedelju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snimak koji je pušten ticao se razgovora Stanije Dobrojević i Suzane Perović oko svađe koju je pevačica imala sa Mikijem Đuričićem.

Da ja ne bih branio nešto ja sam rekao Suzani da kaže šta ima o Ljubi. Jedini problem je što je Suzana svašta pričala o Ljubi, a posle nije pričala to njoj. Poenta cele priče je da se posvađamo, a onda se požali Ljubi. Ne ide mi sada u glavu da se ona pored svega žali Staniji. Ja se Suzana stvarno izvinjavam, ako sam pogrešio - govorio je Miki, a onda je zagrlio Suzanu kao znak pomirenja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pavle Jovanović je potegao temu ko je pozvao Nadeždu Biljić na Mikijev rođendan. Jovanović je mislio da je Miki pozvao pevačicu, ali je to neistina, jer je Suzana predložila da ide da je pozove.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla mi je da Nadežda nije tu, a onda sam joj ja rekao da pozovu Nadeždu. Suzana se ponudila da dođe sa njom. To je to. Ja nisam predlagao - govorio je Miki, a onda se Nadežda ubacila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Evo, ja znam Suzanu i pre Mikija. Danas sam pevala pesmu ''Lepi moj''. Tražila mi je Suzana. Ko god da mi traži da mu pevam ja ću to da uradim jer sam ja profesionalac - govorila je Nadežda, pa dobila veliki aplauz od zadrugara.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'