AKTUELNO

Išla je do detalja.

Jedna od omiljenih emisija svih gledalaca “Zadruge 2”, rijalitija koji ruši sve rekorde, “Gledanje snimaka” emituje se i ove večeri na Televiziji Pink.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U toku večeri je pušten snimak koji je bio remiks pesme Mc Stojana ''Bahata'' i Zlate Đurković koja je pre nekoliko nedelja rekla da troši više od 200.000 dinara na razne rashode koje imaju njen suprug, ona, njihovo dvoje dece i deca njenog supruga. Snimak je trebalo da nasmeje sve, ali do smeha Đurkovićevoj nije bilo, jer je shvatila da ju je javnost loše shvatila. Ona je nakon emisije rešena da razjasni sve ono što je pričala pre nekoliko nedelja, pa ponovo rekla na šta sve troši.

Ne možete ljudi da verujete koliko me samo škole koštaju. Napolju izgleda kao da sam neka debilčina. Kao da vređam ljude, ništa nisam slagala. To je tako u Beogradu. Momci sami ne mogu bez 100 evra u Beogradu. Ja imam decu, plaćam dve škole, svi imaju vannastavne aktivnosti. Plaćam četiri kompleta knjiga, niko to mene ne pita. Kada dođe vreme da kupim patike, na tri meseca. One za fizičko, pa one za školu. Plus kupujem baš kad moram. Kupujemo one od 25 hiljada -  rekla je Zlata, a onda je nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vređa me to. Ispada kao da vređam ljude napolju. Ovo večeras nije bila nikakva šala. Ja trošim mesečno pet ili šest hiljada evra... - govorila je pevačica koja je svima konačno objasnila na šta troši pošteno zarađen novac.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. Radulović

#Zlata Đurković

'