AKTUELNO

Nisu ga štedeli.

Nakon što se emisija ''Gledanje snimaka'' završila, zadrugari su se vratili svojim aktivnostima. Dok su se neki spremali da spavaju, Toma Panić i Dragana Mitar su pričali o Marku Miljkoviću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragana se osvrnula na prijateljstvo sa Markom koje su mnogi zadrugari shvatili kao početak ljubavne veze. Toma Panić je govorio kako je razočaran u Miljkovića, jer je shvatio da je on drugačija osoba u odnosu na njegovo ponašanje van kamera.

Dešava se žurka, sećaš se, igrala sam sa njim (Markom), tu sam pričala i sa Pavlom. Nema veze, on je tu rekao da za njega rijaliti kreće 15. januara. Koliko sam samo puta rekla da ukoliko bi on sa Lunom hteo nešto neka pokuša. Podržala sam ga kao druga. Sećam se one svađe kada mi je došlo dete u Vrtu. Rekao mi je da mu je glupo da se pojavljuje tamo - govorila je Dragana Mitar, a onda je nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sećaš se kad sam bila nominovana kada mi je on rekao da mi se tek nešto sprema. Nisam htela da budem aktivna. Ostala sam aktivna, ušao je Pavle i on nikada nije kao drug ustajao da me brani - rekla je ona.

Toma je potom izneo svoje mišljenje o Miljkoviću apropo Draganinog izlaganja i pritom otkrio da je više puta prijateljski stao u njegovu odbranu.

Rekao mi je da nemam pristup. Da ne umem normalno ništa da radim. Čekaj, ja sam mnogo puta usta i pričao za njega da nije takav kao što se ispostavilo da jeste - rekao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Jedina stvar koja me iznenadila je bila ta kada je rekao da ne misli da sam ja ljubomorna na Lunu, jedino je to uradio da valja. Mnogo se kanalio, za mene i za tebe. On je nju ubedio da ja mislim o njoj loše. Čak i da smo ostali zajedno sve troje. Meni je stvarno drago. Nije mi jasan lik. Od njega sam sve ovo najmanje očekivala... - rekla je za kraj Mitar.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Tomislav Panić

'