AKTUELNO

Među njim vlada negativna energija.

''Gledanje snimaka'' je u toku, a u jednom video-klipu prikazan je razgovor gde zadrugari komentarišu da Aleksa Savić nije baš tako fin kao što mnogi misle i da o svemu ima jake stavove, ali ih ne iznosi za crnim stolom već po ćoškovima luksuznog imanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jedan od zadrugara koji je ponovo ušao u raspravu sa Aleksom bio je Marko Stolić koji sa Savićem ima prijateljski odnos van rijalitija, koji očigledno ne funkcioniše pred kamerama ''Zadruge 2''.

Stoliću, je l' realno da se ponovo sada mi raspravljamo? Ti si hteo da se odvojiš od nas. Dosta puta si rekao. Evo pitaj sve. Spominjao si neke ljude, meni se to ne sviđa. Svađali smo se oko hrane mnogo... - pričao je Aleksa, a Marka je to dodatno iznerviralo:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li smo se svađali mesec dana konstantno, ma hajde priznaj. Prvih mesec dana kad sam bio? Nije tačno, samo smo se svađali pet dana. Mina se družila sa Aleksandrom i Davidom. O čemu ti pričaš, ti i ja nemamo problem ovde. Napadaš me bez razloga. Ajde važi. Neka ti bude... - govorio je Stolić, a Aleksa nije hteo da komentariše dalje njihov odnos.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksa Savić

#Marko Stolić

'