AKTUELNO

Nakon što je Veliki šef podelio kazne nova igra je mogla da počne!

Nakon što je današnja igra prekinuta zbog vanrednog pisma ko je zadrugare obavestilo da su Jelena Krunić, Zlata Đurković, Nadežda Biljić i Dragana Mitar kažnjene zbog spavanja preko dana, izazov za indijance i kauboje je mogao da se nastavi.

Foto: RTV Pink

Zadrugari su ovoga puta morali da nađu skriveno blago, a svaki tim se takmičio za sebe. Vezani jedni za druge su, rešavali zadatke i tražili blago. Kada su bili spremni, zadrugari su čekali znak Velikog šefa za početak igre. Lepi Mića je kao šerif kauboja pročitao pismo.

Foto: RTV Pink

Prvi trag za kauboje bio je na brodu, a ekipa je uz malo muke uspela da pronađe pismo sa novim zadatkom.

Foto: RTV Pink

Sledeći zadatak kauboji su našli na prozoru, a ovaj trag trebao je učesnike da odvede do sledeće poruke, koji bi im pomogla da nađu skriveno blago. I ovoga puta je između nekih učesnika sevale varnice, a prednjačili su Lepi Mića, Toma Panić, Jovana Tomić Matora i Bane Čolak.

Foto: RTV Pink

Sledeći trag bio je u zalagaonici, a kauboji su sada mogli da se odvežu i zaplove čamcima ka rajskom ostrvu, gde ih je čekao sledeći trag, koji ih je i odveo do pisma u kojem je pisalo: "Pobedili ste!". Kauboji su uz ples proslavili pobedu.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'