AKTUELNO

Nije mogao da ćuti na njegove reči.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Da li možeš da mi kažeš o čemu smo pričali sinoć i šta ti je on rekao ovde za stolom?'' - glasilo je pitanje koje je Dragana Mitar postavila Tomi Paniću, a ticalo se Marka Miljkovića.

Rekao sam ti sve sinoć. Ja sam ti se izvinio. Trebalo bi da se izvinim. Evo, sad ću. Mićo, izvini za sve teške reči. Mislim da je bila slava Velikog šefa kada je Pavle bio tu i ja sam naručivao od Ace Lukasa neke pesme. Sa Markom sam sedeo i rekao sam da je tu Pavle i da će da pokrene priču i da mi je Marko tu pokazao srednji prst i rekao da je Dragana njegova - rekao je Panić, a onda se pobunio Marko Miljković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljković je razočarano počeo da govori kako je to samo još jedna laž u nizu koju Dragana i Panić smišljaju kako bi uništili njegov ugled u rijalitiju.

Šta ćete još da izmislite, kako vas nije sramota? Bivši prijatelji moji, ja ne mogu da verujem, e moji smradovi - govorio je razočarano Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogo puta sam pokazao da sam ti prijatelj, a ti nisi nikada. Što se tiče tih stvari, sve sam rekao. Nemam problem da kažem ako sam nešto loše uradio - rekao je Toma za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marko Miljković

#Tomislav Panić

'