AKTUELNO

Savić pobesneo!

Ove večeri u Beloj kući pred očima milionskog auditorijuma odigrava se još jedna "Igra istine". Zadrugari jedni drugima postavljaju pitanja o svemu onome što ih je zanimalo, a što se dešavalo u proteklom periodu.

Naredno pitanje postavio je Tomislav Panić, koji je odlučio da raskrinka Aleksu Savića, pa je otkrio neke nepoznate informacije o njemu.

Pitaću Davida. Šta misliš iskreno o Aleksi - pitao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Sinoć sam rekao sve šta sam mislio o njemu. Da treba još malo da stisne m*da, a ne da ćuti u sebi. Ne znaš sa njim na čemu si. Kao da ima dva lica. Uvija sve u foliju, treba da se otvori - naveo je David Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, David je uzvratio pitanje Tomi, te je tražio da on otkrije šta to zna o Aleksi, a što niko do sada nije čuo.

Kakvo to mišljenje Aleksa ima o meni i Ani, to si rekao da znaš, pa hajde ispričaj - pitao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Sećamo se kad sam bio vođa da sam podigao za navodne potrčke Anu, Aleksu i još neke ljude. Aleksa je bio prestravljen. Pre toga me je molio da slučajno ne stavim njega i Anu, jer se us*ao od tebe, Davide. Rekao mi je "Nemoj, da uđe i da razdvaja zauzete muškarce". Znači, on Anu smatra devojkom koja rastura veze. Prvo je mislio da si (Ana) u Belu kuću došla zbog njega (Alekse), da prekineš njegovu vezu sa njegovom devojkom, znači ti si ovde ušla da rasturaš veze - naveo je Panić, na šta se Aleksa žestoko usprotivio.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam samo rekao da ne bih voleo da me postaviš za potrčka sa Anom da se ne bi pravile priče, jer ja napolju imam devojku. Ti si bio osoba koji je moj prijatelj i ti to nećeš dozvoliti, tako si pričao. Nemoj da lupaš gluposti ovde - zaključio je Savić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SNEŽANA SE PRISETILA MLADOSTI, PA SA SUZANOM OGOVARALA MLAĐE ZADRUGARKE: Imaju života samo kad treba da jedu i piju! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'