separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ON MI JE SAMO DRUG! Maja priznala šta oseća prema Lazaru, a onda Petrući ŠOKIRAO SVE kad je PRIZNAO da mu se sviđa ova zadrugarka! (VIDEO)


Rebeki nije bilo svejedno.


Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". 

Autor: Zadruga - RTV Pink

''U kakvoj si relaciji sa Lazarom pošto sam video da ste se poljubili, šta se tu dešava'' glasilo je pitanje koje je Toma Panić upitao Maji Marinković.

Meni ovde dečko ne treba, to svi znaju. Sa njim imam drugarski odnos. Što se toga tiče, mene stvarno niko ne zanima. Što se tiče Lazara, on voli da se šali. Dragana je sedela pored nas, ona je videla nešto na mojim trepavicama, Laki je slučajno zakačio moju usnu. Niko me nije poljubio - rekla je Maja, dok se Lazar nije oglašavao.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Maja je zatim postavila pitanje u kakvom je odnosu Marko Petrušević sa Marijanom Zonjić, jer je raskinuo sa Rebekom Popović.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Vidim da ona nije ravnodušna. Sviđa mi se, slatka je, bio bih sa njom - rekao je on, a usledio je aplauz zadrugara.

Autor: TvPink Printscreen

Strašno, dečko je kao na ekskurziji - dala je kratak komentar Rebeka, sa kojom je Petrući do pre svega nekoliko dana bio u ljubavnoj vezi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti