AKTUELNO

Bili su najbolji rijaliti prijatelji.

Milioni gledalaca koji svakodnevno bez daha prate "Zadrugu 2" ove noći imaju priliku da uživaju u "Igri istine". Zadrugari moraju odgovarati iskreno na pitanja svojih cimera, kako bi dobili nagradu koju je za njih pripremio Veliki šef, a koja ima sada naročito znači jer su odvojeni u dva plemena i vrlo često preskaču obroke.

"Sinoć si rekao da je Marko sve radio taktički, to se odnosilo na Draganu. Pošto si počeo da budeš iskren, šta je još Marko Miljković radio namerno, taktički, osim to sa Draganom" uputila je svoje pitanje Zorica Marković Tomislavu Paniću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Počev od toga da glumi za stolom, kad počne da zamuckuje, on smišlja šta će da kaže kako bi narod to dobro čuo i shvatio, da ispadne dobar. Pokušava da bude učitelj u nekim situacijama, priča stalno "Je l' sam ti rekao, bio sam u pravu". On najviše igra rijalitija. Pazi šta priča, šta radi. On je ovde izjavio da želi da se bori za udatu ženu - naveo jeToma, a onda je Zorica jasnije postavila svoje pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Maja, Dorotea, Marijana, Dragana pa sve do Lune, da li je sve to bila taktika, ili put do Luninog srca, kako on kaže - pitala je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Lunu i tu priču ne želim da komentarišem, ona nema veze sa tim. Ja više ne želim da stanem iza njega, branim ga, veličam, a ispadam indijanac, a znam da se foliram. Znam da se dopisivao sa Majom napolju, znao je da može da ima priču sa njom, da ima prođu. Nije želeo da nastavi sa njom jer to nije jaka priča. Drugo, Dorotea, šta god da je radio, zgrabio je situaciju kad je ona bila pijana, ali znao je da ni sa njom to nije jaka priča. Što se tiče Marijane, on je pričao da će da je vodi u Brus, to je bilo dva dana tema. Šta je posle bilo, nemam pojma. Što se tiče Lune, ne želim da komentarišem, to je na njima, mene ta priča ne interesuje. Nisam želeo da vidim to, iako sam video. Drugu (Tomi) se sviđala ta devojka, ti (Marko) odeš i flertuješ sa njom. Kad mi je majka rekla "Između vas ne treba da postoji osoba", odmah sam shvatio sve. Ta priča se plasirala i to je gruvalo. Ti flertovi sa devojkom koja se sviđa tvom drugu, navodnom drugu, to je ružno. Video sam ja sve i kad se hladi. Kompleksaš je, ljubomoran je. Sve što je radio sa ovim devojkama radio je da bi sutra nekom ko se smuvao sa njima rekao "Ja sam bio prvi sa njom" - naveo je Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Sve što je Toma rekao isprovociralo je Marka, koji je zatim ušao u konflikt sa svojim nekadašnjim drugom.

Naravno da te vređam kad si licemer, g*vno. Ko te terao da napadaš ljude? Ja ne želim ni sa kim da budem u klanu ovde, ja furam svoju priču. Pola sata pričaš o meni, slepče jedan. Melješ u prazno kao krava neka - rekao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Sad lepo pričaš, a kad te pitaju novinari treba ti pola sata da smisliš. Što se foliraš? P*pušiš k*rac! To skupljanje poena preko mene ne možeš - vikao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: CIMERKAMA OTVORILA DUŠU I PODELILA SVOJU NAJDUBLJU INTIMU: Evo kakvi su problemi zadesili Nadeždu! (VIDEO)

Ti p*pušiš k*rac onome ko te napravio - urlao je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Marko Miljković

#Tomislav Panić

'