AKTUELNO

Niko nije očekivao da će napraviti ovakav spoj!

Kako nalažu pravila "Zadruge", novoimenovani vođa u ponedeljak uveče bira svoje potrčke, koji će ga do kraja njegovog mandata služiti, a osim njih, bira i omiljenu osobu, koja uživa određene povlastice, od kojih je jedna od njih da može da spava u hotelu.

Foto: TvPink Printscreen

Ovonedeljni vođa je reper Nenad Aleksić Ša, koji je večeras imao tu privilegiju da sebi izabere potrčke koji će ga narednih 7 dana služiti. Mnogi su se iznenadili kada je Ša ustao i za potrčke izabrao Marijanu Zonjić i Marka Petrućija.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo mi je deveti put da sam potrčko, možda i smršam sad sa njim u izolaciji. Šalim se. Ja sam ta koja nema emocije, meni je žao Rebeke i dalje - rekla je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Mi nismo od prošlog utorka zajedno, ali pričamo. Sa Ša sam najviše pričala o svemu tome. Ne volim njegovo stanje kad se napije, svaki put završi u zatvoru - rekla je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je pred svima proglasio i svog omiljenog zadrugara, koji će naredne dane provesti sa njim u hotelu ,,Zadruga". Za omiljenu osobu izabrao je Lepog Miću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ISKOMPLEKSIRANA JE I ISFRUSTRIRANA: Ljuba se raspravljala sa Stanijom, pa njihov razgovor prepričala Sanji i Matoroj: Usledila je LAVINA UVREDA na račun Dobrojevićeve (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'