AKTUELNO

Smatra da je svako sposoban da kupi osnovne namirnice u prodavnici.

Nakon što je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću počela je omiljena emisija svih gledalaca rijalitija "Zadruga 2", "Pretres nedelje sa Milanom".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ono što je Milan morao da spomene jeste odnos Marka Miljkovića, Lune Đoganija i Branislava Radonića Brendona koji je danas zaboravio da kupi slatkiše koje je Đoganijeva tražila. Prvi je imao komentar Marko, ali pre njega je Luna objasnila zašto je nastao problem danas.

Vikala sam u pabu jer nisam imala pare za slatkiše. Rekao mi da je naručio slatkiše. Ja samo tražim da imam slatko nešto preko dana. On uvek ima vremena za cigarete i da se kocka, a za mene nema. To me mnogo nervira kod njega, ali i kod ostalih. Hrana je poslednja uvek. Neko će da me uči da čovek od 30 godina ne ume da kupi osnovne namirnice u prodavnici - govorila je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Koliko puta sam ostao bez cigareta! Kada se svi jave, naravno da ću i ja. Uhvatile su se bubice, histerisala si bez potrebe. Bilo je dosta stvari, ja sam mu rekao da uzme, ali Brendon nije uzeo - pravdao se Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemojte molim vas sada da ispadne da nisam hteo da vam kupim to. Nisam stigao - dobacio je Brendon.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Branislav Radonić Brendon

'