AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Karađorđe Subotić i njegova bivša supruga Ljuba Pantović ravnopravni su učesnici u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi 2", a s obzirom na to da je njihova porodična priča dobro poznata javnosti, došlo je do blage turbulencije kada su se u emisiji ,,Uspomene" prisetili zajedničkih trenutaka iz mladosti i vremena kada se rodila njihova ćerka Aleksandra Subotić.

Njemu je bilo drago što je to video, ali ne i Ljubi, pa je odmah pokušala da se opravda.

Foto: TvPink Printscreen

Ostavilo me bez teksta sve. Jednostavno, mi smo to što jesmo, vidim da život lomi. Ostali smo duhovno mladi, ali vreme čini svoje, ne damo se. Takav nam je život. Ima dosta toga što mi nedostaje, to što sam vreme provodio sa Ljubom nije bio pad, to je bilo lepo vreme. Moje odsustvo je dozvolilo da se neko drugi upetlja u naš odnos. Kad vidim kako ljudi reaguju ovde i kako nisu svoji, imaju nezrelost... Jednostavno, to je život. I Ivana je ostala draga u mom srcu - rekao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

To su slike kad sam ja došla sa mlađom ćerkom. Mi smo dogovorili za druge novine da se slikamo i to je to - rekla je Ljuba.
Nije tačno to! Tata, nisam znala da ideš po hotelima. Ja sam sa pet godina znala čime se on bavi, ona kao nije znala. Sad predstavlja brak kao nešto najružnije što se desilo, a oni su imali lepe trenutke - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je našla da priča o mom braku, ako hoćeš da se pereš, peri sebe! Mani se našeg braka! Ako progovorim sve o braku, on će u zatvor da se vrati - vikala je Ljuba.
Ja sam kao dete bila svedok nekih stvari koje nisu bile prihvatljive. Rekla sam da neću blatiti, ona zna kakve je greške pravila. Ona je radila nešto što se ne radi ni u vezi ni u braku. Nije Karađorđe bio jedina opcija u njenom životu - nastavila je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si bolesna osoba, ja ne mogu da verujem! To što ti mene mrziš pa hoćeš da me opljuješ i predstaviš nešto što ja nisam, to je tvoj problem! Prestani da lažeš! Da li je moguće da ona priča o periodu mog života kad se nije rodila! Trebala sam da te tučem kad je trebalo - rekla je Pantovićka.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Karađorđe Subotić

'