AKTUELNO

Ispričala joj je sve!

Za takmičarku Staniju Dobrojević lepile su se mnoge etikete, a samo zato što je sama priznala da je ona osnivač profesije pod nazivom ,,Starleta" u Srbiji. Zbog toga su je u javnosti povezivali sa ljudima koji se bave sumnjivim poslovima, a ni ona nije ostala pošteđena od tvrdnji da se u Americi bavi elitnom prostitucijom.

Foto: TvPink Printscreen

Dobrojevićeva često ističe da je u mlađim danima bila samo obična devojka kojoj su studiranje i teretana bili sastavni deo života, a da je tek kasnije došla na ideju da se fotografiše potpuno naga, ali i da novu etapu života započne preko okeana.

Poznato je da je ona izgubila oca koji je, prema njenim rečima, poginuo u ratu, a sada je u razgovoru sa Marijanom Zonjić priznala da bi se odrekao nje da je živ.

Foto: TvPink Printscreen

Moj otac da je živ, ja nikad ne bih smela kratko da obučem, ne bih smela dečka da dovedem kući pre udaje. Slikanje, Instagram, golotinja, Amerika, ne bi bilo ni S od ove Stanije. Da je ostao živ, odrekao bi me se. Bilo bi tako da mi ne bi palo na pamet da nešto od ovoga uradim - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što će zasigurno privući pažnju svih je to što je Stanija pre samo nekoliko dana otkrila da joj je neprijatno da bude u Marijaninom društvu zbog njene prisnosti sa Tomislavom Panićem, a kao razloge za to navela je da ne želi da je ljudi okarakterišu kao nemoralnu osobu.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marijana Zonjić

#Stanija Dobrojević

'