AKTUELNO

Burno je bilo tokom izbora potrčaka i omiljene osobe.

Kao i svakog ponedeljka u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 2" održava se izbor potrčka. Ove nedelje, rijaliti je napustio Milan Petković, koji je ovojio najmanje glasova publike, ali njegovo pismo u kom je izabrao novog vođu je poništeno, jer nije bilo regularno.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog toga je Veliki šef doneo odluku da ovonedeljni vođa bude Suzana Perović, koja je pobedila u nedeljnom zadatku, odnosno smršala je najviše kilograma.

Kako to obično biva, Suzana sada mora da odluči ko će biti njeni potrčci, koji će nedelju pred nama provesti zajedno u izolaciji.

Perovićeva je dugo razmišljala, a onda je odluka pala. Pevačica je odlučila da će potrčci ove nedelje biti Bane Čolak i Bora Santana, zbog toga što Suzana želi da se njih dvojica ponovo zbliže sa njenim dečkom Mikijem Đuričićem.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, onda je došlo do preokreta. Voditelj je podsetio Perovićevu da se o izboru potrčaka ne sme konsultovati ni sa jednim zadrugarom, što je Suzana radila danas sa Mikijem.

Pravila zadruge su da su konsultacije zabranjene. Odluku o potrčcima donosi isključivo vođa. Hajde sada da čujemo tvoje mišljenje, koga bi ti izabrala bez Mikijevih konsultacija - rekao je voditelj Milan Milošević.
Moja prva zamisao je da postavim Marijanu i Tomu, to sam htela jer se između njih nešto kuva. Ona još nema hrabrosti da prizna da je zaljubljena u njega, moja zamisao je da se oni tako ispričaju. Ako ne može ova zamisao onda Marijana i Toma. Moja konačna odluka je da potrčci za ovu nedelju budu Maja i Bora - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ako misle da će postići nešto ovim što smo potrčci, da ćemo komunicirati ili tako nešto, neće im poći za rukom. Ovo je treći put da sam potrčko. Nije mi teško ali nije mi ni prijatno - rekla je Maja.
Ja sam prvi put potrčko. Sa Majom nemam nikakvu komunikaciju, na greškama se uči, prevarila me je na početku. Svi nas je prevarila, pokazala je da je uličarka prava. Ali ima pravo da se snađe u rijalitiju - rekao je Bora.

Foto: Pink.rs, Pixabay

Pored toga, Perovićeva je izbarala i svoju omiljenu osobu, koja će ove nedelje spavati sa njom u hotelu, a onda je odlučila da to bude Miki Đuričić, kom se to nije dopalo.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UPALI SU MI U KUĆU NAORUŽANI I MASKIRANI: Aleksandra NAJEŽILA cimerke kad je otkrila kroz kakav PAKAO je prošla zbog bivšeg! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'