AKTUELNO

Sve im sasula u lice!

Za vreme večerašnjeg izbora potrčaka i omiljene osobe, došlo je do svađe između Davida Dragojevića i Miljane Kulić, a tom prilikom ova zadrugarka govorila je Davidu kako je žigolo koji spava sa starijim damama.

Foto: TV Pink Printscreen

U zaštitu svog dečka Davida stala je odmah Ana Korać koja je rekla Miljani kako je kod nje sve fejk, dok ih je Kulićeva potkopala novim detaljima iz njihovog života, koji nisu nimalo pohvalni. Takođe u ovu raspravu umešala se i Aleksandra Subotić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da je Ana, koja je navikla na milione i imućne muškarce koji joj plaćaju za s*ksualne odnose, našla Davida Dragojevića koji prodaje girose? U Zadruzi 1 bila je Kijina prikolica do kraja. Ti, Davide, si muška prostitutkica i žigolo. On je umislio da je mnogo lep. Pokušavaš da budeš Sloba Radanović, a pored Slobe ne možeš da prođeš. Sloba je gospodin za tebe - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si žigolo i starletan bio po Americi, ona je prostitutka. Aleksandra, molim te opet mu daj pare da uradi botoks. Što tebi i Ani K*rvac ne naprave svadbu? Ti si pukao! Ja ću smršati, a k*rva je uvek k*rva! - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, dosta sam ja ulagala u njega, sada neka ulaže Ana. Može njen makro, uhapšen je! - govorila je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'