AKTUELNO

Koraćeva istakla kako je Kulićeva bila zaljubljena u nju.

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da je vreme da se održi porodični sastanak na kome će rešiti nesuglasice koje imaju. Umesto da razreše međuljudske odnose izbili su novi konflikti, koje je prouzrokovala Miljana Kulić iznevši svoje mišljenje o cimerima.

Ona se najpre okomila na Davida Dragojevića i njegovu vezu sa Anom Korać i istakla kako je u ovoj situaciji jedina žrtva Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Momak je dve i po godine glumio ljubav. Aleksandra je u ovoj priči žrtva. Koliko je voleo Aleksandru, toliko voli i Anu - ispričala je Miljana, a onda se osvrnula i prokomentarisala Koraćevu zbog čega je ona pobesnela:

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Ane, po prvi put sam pogrešila da je neko fin, dobar i kulturan - započela je Miljana.
Ja tebe bolim od "Zadruge 1". Ti mene sanjaš noćima i imaš moje postere.Ti si mene pitala da budemo u vezi. Uhvatila si me za onu stvar - uzvratila joj je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Posle snimanja spota te je Sloba j*bao, a bila si Kijina najbolja drugarica - nastavila je Miljana sa provokacijama.
Fejk veza Lune i Marka, ali ne sa njene strane, već sa njegove. Bilo mi je žao kada sam videla da ona njega moli da bude sa njim, a on njoj kaže da će joj dati šansu - pričala je iznervirano Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Miljana je nastavila svađu sa Koraćevom, a potom i otkrila da je sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom tokom boravka van Bele kuće oprobala na ruletu.

Pročitajte još: TU JE TVOJ TATA: Gagi poslao Luni poruku podrške nakon što je Miljana iznela da Marko čeka DETE sa bivšom! A onda se javio i Đole Đogani! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'