AKTUELNO

Sve je ovo deo njegove igre.

Pitanje o kom je Luna Đogani već govorila tokom reklama, sada je upućeno i Marku Miljkoviću. Sve gledaoce je iznenadio njegov izbor numere za predstojeću ,,Zadrugoviziju 3", naime, Miljković je izabrao pesmu Luninog bivšeg dečka, Slobe Radanovića ,,Kocka", te je on imao opravdanje i za taj izbor.

Zar ne misliš da si isuviše providan i glup, ako si mislio da ćeš pevajući Slobinu pesmu uvesti i Lunu u celu priču - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče te pesme, da, to je meni palo na pamet, jer se ta pesma peva već danima u kući. Došao sam na tu ideju, jer je sa mnom i Zola u timu, a na kontu toga da je kružila priča o kockanju. Nema veze o Slobi i njegovoj pesmi, ali može da se tako protumači. Ja uvek volim da dam materijala sitnim dušama da komentarišu da ja provociram, to nije provokacija Slobe, nego bih pre to protumačio kao promociju pesme, biće šaljivo, biće interesantno, nadamo se dobrom plasmanu. A sitne duše neka ispiraju svoja pogana usta - odgovorio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Na trenutak sam mislila da me sprdaju, prvo sam ga pitala da li to želi, jer zna kako će to da se protumači. On je moj bivši dečko, a on je moj sadašnji, on je rekao da je zbog toga što se priča o njima. Ja sam odlučila da se više ne mešam u to, njega moje mišljenje ni ne zanima. Ja sam mu rekla ako hoće, neka radi. Mene to generalno ništa ne boli, niti me dotiče, ja slušam svaki dan njegovu pesmu, ali sam rekla da može da dođe do toga da ga osude ili da radi nešto namerno - dodala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'