AKTUELNO

Zanemela je i pomno slušala!

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

U sledećem klipu koji je pušten, glavni akteri bili su Mina Vrbaški i Miki Đuričić. Oni su pričali ispred sobe za izolaciju, a Suzani Perović je to zasmetalo jer je spavala pa je došla da im zameri, nakon čega je Miki imitirao i nastavio da priča, a posle toga su ušli u svađu. Luna Đogani je želela da da svoj komentar.

Nikad se nisam mešala u vezu Suze i Mikija, ali sam jednom i Marku rekla, da oni ne mogu jedno bez drugog, a ne mogu jedno sa drugim. To je za mene prava ljubav. Kad s nekim ne možeš da budeš, a ne možeš bez njega. To je tolika ljubav i strast, to je meni neverovatno - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam komentar - oštro je prokomentarisala Suzana, a zatim krenula da plače i sve vreme ćutke sedela a stolom.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana je u tu vezu ušla sa ručnom, a zatim ga dovela do ludila. Došlo je do tog stanja gde mu je sve smetalo, a pogotovo to što ne može da pokaže emociju. Ja mislim da je on bio srećan kao malo dete da je bio tamo pored nje u hotelu - ispričao je Mikijev prijatelj Lepi Mića.

Marija Kulić dala je svoj sud o situaciji, gde je iskritikovala Suzanu zbog njenog ponašanja prema Mikiju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'