AKTUELNO

Zadrugar ga demantovao.

Četvrtak veče je u Beloj kući rezervisano za emisiju "Gledanje snimaka" koju vodi Milan Milošević. Zadrugarima je pušten snimak kada je David Dragojević tokom intervjua sa Ognjenom Amidžićem pristao na gostovanje u njegovoj emisiji, a kada je došlo vreme za to on nije želeo.

Foto: TvPink Printscreen

Dragojević se ogradio da on taj poziv nije tako shvatio, ali da je svojoj sadašnjoj devojci Ani Korać ispričao ovo. Povodom ovoga oglasio se Lepi Mića koji je ubeđen da David nije voleo Aleksandru i da nije imao hrabrosti da sam napusti rijaliti i da mu je u ovome odličan saučesnik bila Subotićeva.

Ti si se uplašio. Zašto je David rekao njoj (Aleksandri) p*čko? - David nije imao m*da da sam napusti rijaliti. David nikad nije voleo Aleksandru, voleo je da se druži sa njom. Da je voleo on ne bi otišao u Ameriku. Ovde su bile potrebe s*ksa, novac i popularnost - ispričao je Lepi Mića, a Dragojević je demantovao njegove reči.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DOPISIVAO SI SE SA K*RVAMA, PA SI IH BLOKIRAO: Aleksandra OTKRILA da je David pratio Staniju na Instagramu, on izgoreo od BESA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'