AKTUELNO

Dragojević je najstrašnije izvređao i pravdao se da nije manipulisao Subotićevom.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" došlo je do svađe između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Naime, David je pričao kako je bio ludo zaljubljen u Aleksandru i da nije želeo da je ostavi uprkos svim problemima koje su imali u vezi.

Zadrugarima nikako nije bilo jasno zbog čega je Dragojević davao lažnu nadu Aleksandri i time odlagao kraj njihove veze, na šta je on odgovorio da je želeo da održi svoju reč. Potom je Marija Kulić uputila Aleksandri pitanje zašto je trpela Davida u vezi.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je klip kako Luna i David flertuju, ona prelazi preko toga. Preko svega je ona prelazila, a onda ga molila da ne raskinu. Zašto si ti njega takvog nikakvog trpela - upitala je Marija Kulić Subotićevu.
On je mene ubeđivao da to nije to što sam video. Volela sam ga - pričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković, koja je takođe bila svedok svih dešavanja bivšeg ljubavnog para žestoko je iskritikovala Davida. Pevačica ga je osudila jer smatra da je manipulisao Aleksandrom i da će ga Koraćeva ostaviti kada se najmanje bude nadao, pa su ušli u raspravu.

Dečko je ograničen. Tek si se ispilio, a misliš da prodaješ m*da za bubrege. Čovek je sve izmanipulisao. On priča kako mu je drago što se otarasio Subotića, a prihvatio je devojku sa sve Subotićima i ćerkom. Ti si običan seoski đilkoš. Ti ovde skačeš kao majmun i lažeš. Ana Korać će te odj*ebati kad se najmanje budeš nadao. Ona ima mnogo više pameti nego ova devojka (Aleksandra) Ti si jedno obično g*vno.... Posle Pinka ćeš da završiš u zatvoru - vikala je besno Zorica na Davida.
Smrde ti noge kroz patike, a mirišeš kao Marko DNK. Ti si kao topovsko đule. Ti ovde nikoga ne voliš. Ti si klošar - uzvratio joj je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Gurao sam te na binu kad su ti svi pevači okrenuli leđa: Bora i Stanija zaratili NA KRV I NOŽ, on odlučio da otkrije sve njene TAJNE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'