AKTUELNO

Nije joj se svidelo što opet priča o njoj, pa ga je izvređala.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2". Emisiju "Gledanje snimaka" vodio je Milan Milošević, a nakon odgledanih klipova glavni akteri ih komentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je klip u kome Pavle Jovanović priča sa Lepim Mićom o svom odnosu sa Draganom Mitar. Dragana se iznervirala, pa je prokomentarisala situaciju.

Je l' to onaj što ne priča o meni? Ja ovog dečka nemam šta da komentarišem. Ja ne znam šta je ovaj čovek radio napolju, koga obilazi. Drago mi je da je Stanija shvatila neke stvari koje sam joj pričala. Ne znam šta ovde drvi, nema ga nigde, nakačio se da se negde svađa. Što si druže ušao? - ostala je u čudu Dragana.
Da li ja nju volim? Ne volim. Evo, ceo klip koji to dokazuje. Ne daj Bože nikad nikome u životu. S*re mi se više od te priče - ispričao je Pavle.
Dečko je patološki lažov! Posle "Zadruge" te neće nigde ni biti, propašćeš u mišju rupu. Ti nisi vredan komentarisanja - dodala je bivša modelsica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'