AKTUELNO

On joj priznao da je srećan što više nisu zajedno.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarima je pušten klip u kome David Dragojević provocira svoju bivšu verenicu Aleksandru Subotić.

To je bilo veče kada je ona iznosila informacije iz spoljnog sveta i svašta pričala o Ani. Pričala da je Lazar batler. Ona se sladila - ispričao je David.
Ja se Davidu nisam obratila. Dečko je prošao pored mene i rekao da će mi dati napojnicu. Njega boli moj osmeh, onda je počeo da provocira. Nije mi jasno da li je on sujetan ili ljubomoran - zapitala se Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala Bogu da sam se otarasio nje. Nikad nisam bio srećniji - rekao je Dragojević.
Ako si srećan i zadovoljan, zašto imaš potrebu da mi dobacuješ? - pitala ga je Subotićeva.
Zato što se smeješ - uzvratio joj je bivši fudbaler.

Foto: TvPink Printscreen

Što tebe boli moj osmeh? Ponaša se nekad kao ljubomoran, nekad kao sujetan muškarac. A da ima konstanstno potrebu da me ponizi svakom prilikom, da. Uvek ima potrebu da dobaci - požalila se Subotićeva.
Da li ti ja delujem kao da sam ljubomoran? Ja bih voleo da se ona ovde kr*še sa nekim. Nemam emociju prema njoj nikakvu. Na šta da budem ljubomoran? Na tebe? Nemam emociju prema njoj nikakvu - izneo je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

U razgovor se uključila i Zorica Marković, koja je iznela da je David rekao za svoju sadašnju devojku Anu Korać dok nije bio u vezi sa njom da je devojka lakog morala, pa je nastala svađa.

Pročitajte još: ON BI PORED MENE BIO PRAVI MUŠKARAC! Nadežda i Lazar otkrili da li ulaze u emotivnu vezu, Biljićeva mu uputila komplimente! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M. P.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'