AKTUELNO

Iritira je to što ovu numeru peva Miljković.

Marko Miljković je tokom jučerašnjeg dana javno ostavio Lunu Đogani zbog njenog pridikovanja da je flertovao sa Majom Marinković. Miljković je tokom večeri priznao da mu je drago što ju je na takav način ostavio, zbog čega se ona pomalo ražestila, ali nije dozvolila da plače zbog toga.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je čvrsto odlučila da spava odvojeno od svog bivšeg dečka i preseli se u krevet Save Perovića. Tom prilikom je priznala da su joj se zgadile pesme koje je ranije volela, a jedna od njih je bila i hit Slobe Radanovića "Kocka" baš zato što je peva Marko.

Moj bivši dečko peva pesmu mog bivšeg dečka. Ja sam srećna devojka. Preći ću na žene. Sanja, ja ću da pređem na žene. Vidi kakvu ljubav imate. Šta vam fali? Smorili ste mi pesme "Garaže", "Blud i nemoral", "Kocka", "Samo se noćas pojavi" - pričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo druga neuspešna rijaliti veza za blogerku, Đoganijeva je istakla da će promeniti s*ksualno opredeljenje jer ne želi da doživaljava više razočaranja.

Pročitajte još: JAVNO SE P*PIŠAO PO MENI: Lunu IZJEDA CRV SUMNJE da ju je Marko OSTAVIO kada je saznao da mu je bivša devojka trudna! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'