AKTUELNO

Dali su sve od sebe da ga spreče!

Lepi Mića je u izazovu muško - ženski obračun bio izrevoltiran kada je Rebeka Popović prasnula u smeh kad je videla kako mu Marko Marković lakira nokte, a zbog toga ju je pogodio bubicom u leđa. Rebeka je briznula u plač, a Lepi Mića imao je potrebu da joj se izvini zbog poteza koji nije bio uobičajen za njega.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, pojedini takmičari ušli su u sukob zbog različitog pogleda na ovu situaciju, a Lepi Mića nije mogao da se pomiri sa tim da je devojku koja je duplo mlađa od njega mogao da pogodi i samim tim rizikuje da je povredi.

On je osetio grižu savest koja je bila toliko velika da je odmah spakovao svoje stvari i krenuo ka kapiji ne bi li dobrovoljno napustio Zadrugu misleći da će Veliki šef uskoro poslati pismo u kojem će ga diskvalifikovati.

Foto: TvPink Printscreen

Svi zadrugari bili su protiv ovog čina, jer smatraju da on nije jedini koji je iznerviran odlučio da prekrši pravilo Zadruge, a ono što će iznenaditi sve je to što je većina učesnika bodrila ovog zadrugara moleći ga da odustane od ideje da ih napusti.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'