AKTUELNO

I njemu smeta to što je Popovićeva asocijalna.

Tokom današnjeg popodneva zadrugari su pridikovali Rebeki Popović da nije kolegijalna i da ne obavlja svoje dužnosti u Beloj kući. Zbog ovoga je njen dečko Marko Petrušević Petrući odlučio da porazgovara sa njom i skrene joj pažnju na ponašanje, ne bi li se ona promenila prema zadrugarima.

Osim toga, Petrući je prebacio Rebeki i zbog toga što u pojedinim situacijama nije nimalo korektna prema njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Napala te cela kuća jer si nisi kolegijalna, asocijalna si. Zašto malo ne pomogneš ovde ljudima u kući? - pridikovao je Petrući Rebeki.
Koliko hoću za sebe da. Hoće li mi neko reći ''hvala''? Ja radim za sebe koliko hoću i smatram da mi je dovoljno - odgovorila mu je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Pomislio sam juče da si luda, pokušavam da ti objasnim, ovo je rijaliti. Ovo nisam razumeo šta si htela na žurki da uradiš, gledala je Marija. Razumem ja tebe u mnogo situacija, ali si ti malo nezahvalna. Dođe mi da ti kažem da mi se ne obraćaš više - rekao je nervozno Petrući.
Ja imam neke svoje stavove... Ovde svi gledaju svoj interes - odbrusila mu je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Iako ovaj razgovor nije bio prijatan ni za jedno ni za drugo, Petrući je odlučio da za kraj razgovora poljubi svoju devojku i vrati se svojim aktivnostima.

Pročitajte još: NJIHOVA NEZDRAVA VEZA SE ZAVRŠILA! Marija sa SUZAMA U OČIMA pričala o Zoli, pa otkrila detalje zbog kojih ćete se NAJEŽITI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'