AKTUELNO

Perovićeva je istakla da će ruže zalivati svaki dan kako bi što duže opstale.

Suzana Perović ne može da dođe sebi nakon što je dobila poklon od Mikija Đuričića za šest meseci veze. Perovićeva je u prvi mah pomislila da će je lično Miki iznenaditi svojim dolaskom, a kada je videla balone i ruže koje su je sačekale ispred rehaba ona je počela da plače.

Foto: TvPink Printscreen

Perovićeva se poverila svojoj rijaliti cimerki Zlatu Đurković da je u šolji za kafu videla srce i da joj je to bio znak da će joj Miki prirediti ovako nešto. Osim toga, Suzana je priznala Zlati kakve emocije gaji prema Đuričiću i koliko joj on zapravo nedostaje time što je rekla da će crvene ruže čuvati i kada uvenu.

Svaki dan ću da ih zalivam. Neće mi ovo niko baciti. Je l' Zlato jesam li ja tebi pokazala šolju, jesi li videla srce? Sve je čisto, samo talog od kafe i vidim srce - pričala je Suzana, a onda dadala:

Foto: TvPink Printscreen

Ubiću nekoga ako mi bude dirao ove balone. Masakrirala bih nekoga ako mi pipne balone. Jesi li sada shvatila sve, sada sam ti se otvorila. Najviše na svetu volim kada mi kaže: "Glupava si" - pričala je Suzana kroz smeh.

Pročitajte još: LAŽEŠ ZLATO, LAŽEŠ DUŠO: Vladimir Tomović POKUŠAO DA ISPROVOCIRA Zlatu, pa poručio pesmu za nju, evo kako je ona reagovala! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'