AKTUELNO

Dobrojevićeva je pokušala da je razuveri da je Čolić voli, ali bezuspešno.

Miljana Kulić je definitivno stavila tačku na vezu sa Lazarom Čolićem Zolom jer je shvatila da je sa njom bio samo iz koristi kako bi otplatio dugove. Sa njenim mišljenjem je saglasna i Marija Kulić, dok ostali zadrugari nisu.

Naime, Miljana se poverila Staniji Doborojević da ju je Zola koristio samo zarad novca, a da nije brinuo o njenom detetu, niti joj pokazivao ljubav. Dobrojevićeva je pokušavala da je razuveri, ali Miljana je bila sigurna u svoje reči.

Foto: TvPink Printscreen

Napolju me samo iskorišćavao. Prema detetu nije bio dobar, sve je radio na silu, ja sam lagala. Ja mu kupim mobilni telefon i on meni kaže: "Nabavi mi molim te ono, da se oporavim od rijalitija". To je koristio svaki drugi dan - poverila se Kulićeva Staniji.
Što si onda bila sa njim? To si mogla i da ispitaš. On tebe voli Miljana - pričala je Stanija.
On pojma nije imao šta sam ja radila u rijaliti progaramima, a pričao je da se zaljubio u mene gledajući rijaliti. Vratila sam mu dug ženo. Ništa mi nije pomogao, kakva je to ljubav, kao konj sam radila. Kakva bre ljubav, on igra do pola devet ujutru kladionicu. Teško mi je sada, ali će proći. Mi uđemo u stan, on mi traži 300 evra samo što smo se uselili. Svaki dan mi je uzimao. Jednu noć me je zaključao, ja ne znam šta ću, i pozovem taksistu, on mi kaže sad ću da ti ga dam. Tražio mi je još 500 evra samo da se izvuče - pričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je tako, onda ga ostavi, ali ja mislim da on tebe voli. Ti bi njega zgazila, ti praviš dramu, a da on ni reč nije rekao. Njemu nije lako sa tobom takvom, a Marija ne može očima da ga gleda. Možda je bolje da se raziđete da se ne povređujete - uzvratila joj je Stanija.

Pročitajte još: LAŽEŠ ZLATO, LAŽEŠ DUŠO: Vladimir Tomović POKUŠAO DA ISPROVOCIRA Zlatu, pa poručio pesmu za nju, evo kako je ona reagovala! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'