separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

STARLETICE MALENA, JURILA SI ZA SLOBOM I VLADIMIROM: Stanija i Eleonora brutalno zaratile, i to zbog Tomovića! (VIDEO)


Danas je želela da se pomire, ali večeras su ponovo ušle u svađu.


Voditelj Milan Milošević i ove srede posetio je Belu kuću, kako bi mogla da počne emisija "Pitanja gledalaca", kada najvernija publika ima priliku da propituje zadrugare sve ono što ih je zanimalo proteklih dana. 

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Do kada će se blamirati sa Vladimirom Tomovićem, bilo je pitanje koje je dobila Stanija Dobrojević tokom večeri od strane publike. 

Autor: TV Pink Printscreen

Nikada mi se nije desila takva situacija kao sa Vladimirom. Ja znam šta smo mi pričali i šta smo se dogovarali. On je želeo da se to ozvaniči, a ja sam želela da to bude tajno. Dogovor je bio da se ne blamiramo i da se trudimo da budemo par za primer, da bih posle mesec dana ja doživela da sam ostavljena. Vladimir voli mene! On je nju prvi blokirao na Instagramu i pokazao mi to! - pričala je Stanija.

Autor: TV Pink Printscreen

U sve se umešao i Lepi Mića, koji je govorio Staniji da je njeno ponašanje glavni razlog što je Vladimir raskinuo vezu sa njom. Tom prilikom zadrugar je istakao kako smatra da je Tomoviću zasmetalo Stanijino druženje sa Banetom Čolakom, a onda je došlo i do svađe između Eleonore i Stanije.

Autor: TV Pink Printscreen

Trčala za Slobom, trčala za Tomovićem! Pišeš tuđim muškarcima, mešaš se u tuđe veze! Zna se koja je relacija sa Anom Korać. Ova je neuspešna Ana Korać. Ana skinula Aleksandri Davida posle dve godine veze, a ova (Eleonora) nije mogla da skine meni Vladimira posle mesec dana fejk veze, kako ona kaže - vikala je Stanija.

Autor: TV Pink Printscreen

Danas mi je Stanija prišla i htela da se pomirimo. Mislim da je to samo fora. Ja sam trebala da idem u radio i ona je baš tada došla da se pomirimo, da je ja ne bih blatila. Ja nisam trčala za Slobom, ni za Vojketom. Sa Vladimirom, ne želim to da pričam ovde. Ne želim da izdajem momka. Stanija, ne obraćaj mi se! O tebi se napolju i te kako zna! - pričala je Eleonora.

Autor: TV Pink Printscreen

Ti si starletica moja malena! Sedi dole! - govorila je Stanija Eleonori.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti