AKTUELNO

Sve je karte bacila na sto.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" i ove večeri odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Miljana, druge si ismevala na šta su spremni sve za ljubav, a Zoli nisi davala da ide kod majke i da se viđa sa drugarima, ko je ovde smešniji, čak si ga molila za ljubav?'' - glasilo je pitanje za Miljanu Kulić.

Moja ljubav je slepa. Sada polako srce isključujem, sada će polako sve da bude u redu. Moja majka je danas pričala da sam ja prišla na lep način da bih videla da su se ugasile emocije sa njegove strane, a ne da priča okolo po imanju. Ja sam više njegovu majku zvala. Moji kući su bili skeptični zbog njega, gotivili su ga, ali su uvek pričali da mora da nađe posao. U svađama čovek kaže ono što misli, išla sam ciljano i dobila sam ono što sam želela. Napolju je znao da se svađa sa mnom. Telefon sam mu kupila. Tada je tražio neke gluposti da koristi. Jedini spas sam imala u hrani. Nema ni emocije prema Željku. Kukao je kako mu smeta dete koje plače. On je hteo da napusti sobu gde smo Željko i ja. Nekada nisam imala potrebu ni da ga ljubim. Na neki način mi ga je bilo žao. Majka me zvala njegova i pitala me što joj se on ne javlja. Niko ništa njemu nije branio. Apsolutno ovo pitanje nema veze sa vezom - govorila je Miljana, a onda je Zola ustao da kaže šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pozdrav za moju majku, ona zna da većina ovih izjava nemaju veze sa vezom. Kad smo bili u Bosni, Miljana je ostala u okej odnosima sa mojom majkom. Nakon nekoliko dana ona je moju majku nazvala drugom Lunom Đogani. Govorili su mi da joj nije bilo dobro zbog toga. Svašta mi je govorila, čak je rekla da jedva čeka da me pozovu na kapiju i da mi kažu da mi je majka umrla. U jednom trenutku sam spakovao stvari i hteo sam da idem kući jer se ona kockala. Sve dokaze imam, sve slike tih poruka imam. Svaki put kada se svađamo ja razmišljam ima li budućnosti između nas. Jutros mi je malo falilo da joj pređem preko svega. Koliko god da je volim, ne vidim rešenje sa njom. Sve radim i nije joj dovoljno. Uvek razmišljam hoće li dolaziti do ovakvih situacija kada se završi ovo - pravdao se Zola.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je laž. Rekao si ti da treba da te pozovu na kapiju i kažu ti to ako bilo šta lažeš od toga što pričaš. Sa svakim bivšim momkom imam lepe trenutku, sa Zolom imam samo veridbu. Počela sam da kockam i posle mi je bilo loše. Osećala sam se srećnom kada sam sa Željkom ili sa aparatom u kazinu. On ne pokazuje emocije, to mi nije dovoljno. Bila sam van sebe - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stalno je kukala kako je ja ne volim. Sve sam to trpeo. Ako ja slučajno odem negde na piće, a da ona nije sa mnom. Ona je mislila da ću da je varam... - rekla je Kulićeva za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miljana Kulić

'