AKTUELNO

Sramota je što joj se ćerka blamira zbog muškarca.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Kako si uspeo da izdržiš ono jutros sa Miljanom?'' - glasilo je pitanje za Lazara Čolića Zolu, a reč je o dugom razgovoru koji su vodili Miljana i on.

Sve vreme sam mislio kako ćemo da funkcionišemo napolju. Video sam da je iskrena, ali sada je sve prošlo. Nismo više zajedno - počeo je da govori Zola, a onda se umešala Marija Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hvala Bogu što oni više nisu zajedno. Hvala Bogu. Pričala sam joj na grub i lep način da me je sramota što se ponižava i uvek prva prilazi. Uvek ispada muškarac ona, a ne on. Ja bih najsrećnija bila da je sve ovo završeno. Ja sam moj život dala za nju. Ja o sebi razmišljala nisam. Ne bude li kraj sada sa njim, ne zanima me ni ona, ni novac, ni da l' će da se kocka. Pričam joj kao majka, šta sve nisam radila. Sa celom estradom. Ja sam živce izgubila. Zanemarila sam Tijanu i Anu jer je Miljana takva. Sve sam ostavila samo da se posvetim njoj. Povredilo me je što se tako ponašao prema Željku. Nikada se sam nije ponudio. David je prihvatio malu Magdalenu, igrao se sa njom i provodio vreme. Ja neću da čujem za njega - govorila je Marija na ivici suza.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ako Miljana ima srce i dušu, ona će da prizna da sam ja pravio mleko za Željka. Neću da pričam o tome... - kratko je rekao Čolić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'