separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

O NJEGOVOM PONOSU BOLJE DA NE PRIČAM! Marija poručila Miljani da samo o S*KSU razmišlja, a onda je Kulićeva progovorila o Zolinoj muškosti! (VIDEO)


Nije zadovoljna?


Miljana Kulić sa svojom majkom Marijom i još nekoliko zadrugara, pričala je tokom noći o Lazaru Čoliću Zoli. Oni su trenutno zapali u ozbiljnu ljubavnu krizu, a Zola je u više navrata rekao Miljani kako ne želi da se pomiri sa njom, kao i da ne želi da živi u njenoj porodičnoj kući u Nišu.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Nakon što su o svemu pričali u dvorištu, Marija i Miljana ušle su u Belu kuću i nastavile da pričaju o ovoj temi sa drugim ukućanima. Tom prilikom došlo je do nove svađe između majke i ćerke, a tom prilikom Miljana je progovorila i o Zolinom ponosu.

Autor: TV Pink Printscreen

Šta ima on tebe da ubeđuje? 'Moje oči lažite me', to je to! Neću da verujem sebi, nego nekom drugom! Došao neki iz pi*ke materine tebi nešto da kaže! Deca na prvom mestu, a onda ona stvar! - vikala je Marija.

Autor: TV Pink Printscreen

A šta tebi mama nije jasno? Kakva ona stvar? Ja sam njega volela, a o onoj stvari bolje da ne pričam! - odgovorila je nezadovoljno Miljana svojoj majci.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.  

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti