AKTUELNO

Nije je štedela!

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se smeje Luni Đogani i govori da moli za ljubav Marka Miljkovića, a to je isto ona radila tokom prošle noći kada se svađala sa Lazarom Čolićem Zolom, kao i šta na sve sada imaju da kažnju nema majka i ona, to je bilo pitanje za Miljanu Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa ljudima. On nije muškarac za mene. Evo primer, ja sam se nakon rijalitija družila sa Markom Miljkovićem dva meseca i plakala, jer mi je nedostajalo druženje. Ja se brzo vežem za ljude. Molila Zolu, jesam! Van svake pameti je ono što sam ja uradila sinoć. Luna je molila, a nije bila kriva, ja sam kriva - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja u životu nikada nisam prva prilazila nekome kada se posvađamo. Mene je sramota što je Miljana moja ćerka! Ona je ta koja kao Luna moli! Ista je kao Luna. Jeste moja ćerka, ali... Najviše što mrzim kod žena je da sebe ponizi na taj način! Za mene je to dno! - pričala je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'