separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

IMAO SAM OGROMNE SIMPATIJE PREMA NJOJ! Marko Marković PRIZNAO šta je osećao prema Ani, potom Koraćeva opisala njihovu vezu OVAKO! (VIDEO)


Sada ipak priznaje da su bili u vezi.


Voditelj Milan Milošević večeras ukućanima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore.

Autor: Zadruga - RTV Pink

''Kako to da dok je Marko Marković bio van rijalitija, ti si negirala vezu sa njim, a sad samo ćutiš?'' - glasilo je pitanje za Anu Korać.

Ja sam rekla da nismo bili u ozbiljnoj vezi. To je bilo baš onako tinejdžerski, ništa ozbiljno. Svideo mi se čim je ušao, prelep je bio, ipak posle se nismo poklopili - rekla je Ana Korać, a onda se oglasio Marko:

Autor: Zadruga - RTV Pink

Očigledno je da ne gledamo svi isto na takve stvari. Ne može to da se obriše. Ja znam kako je bilo i šta je bilo. Povređen sam jer sam iskreno ušao u to. Imao sam ogromne simpatije. Osećao sam se glupo - govorio je Marković, pa se umešao Lepi Mića:

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ona je merkala preko Marka Davida, to je bila priča. Dok je bila sa njim se zaljubila u Davida. Htela je da pokuša sa Marko, ali sve se promenilo. To je to - komentarisao je Lepi Mića postavljeno pitanje.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti