AKTUELNO

Radanović je deo njene prošlosti.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

''U pretresu sa Milanom si rekla da si prestala da voliš Slobu u decembru, a onda si rekla Višnji da si ga sanjala, kada ćeš da prestaneš da lažeš sebe, a i druge?'' - glasilo je pitanje za Lunu Đogani.

Nije to bilo iz tih emocija. Da volim Slobu, ne bih mogla da budem sa Markom. Sa njim sam ušla čista. Prema njemu osećam samo bes i ogorčenost. Sloba je mene izneverio. Sebi ne mogu da oprostim. Upropasila sam sebi život i Kiji. Ne bih mogla da legnem u krevet sa Markom ako volim Slobu. Ja sam sa Markom srećna. Sloba je deo moje prošlosti - odgovorila je Luna, a onda je Marko ustao da komentariše njeno izlaganje:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tu smo gde smo. Ne mogu da joj zamerim to sve. To je deo rijalitija i prošlosti i svi je pitaju. Njena dužnost je da opiše svoja osećanja prema njemu. Njenu ogorčenost prema njemu vidim u nekim situacijama. Vidim da ga je prebolela. Sloba je završena priča za nju sa moje tačke gledišta - govorio je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'