separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

MOJE OČI GA OBARAJU S NOGU! Aleksandru pitali za Davida, a evo da li još uvek GAJI EMOCIJE prema Subotićevoj! (VIDEO)


Nije smeo u oči da je pogleda!


Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Autor: TV Pink Printscreen

Da li je primetila da David koristi svaku priliku da je povredi i uputi veliku količnu uvreda, jer još uvek gaji emocija prema njoj, bilo je pitanje za Aleksandru Subotić. Ponovo je izbila svađa između Davida, Aleksandre i Ane, a tom prilikom Dragojević nije smeo da pogleda Subotićevu 

Autor: TV Pink Printscreen

Komentariše svaku situaciju da mene spusti... On sve komentariše... David i te kako mene primećuje i to primećuje njegova devojka i zato me stalno vređa na kontu fizičkog izgleda. Uglavnom čovek vređa kada ga nešto boli i kada ima neku emociju prema nečemu - rekla je Aleksandra. 
Daj ljudi, nemoj da me zaj*bavate! Nisam komentarisao. Nikada ništa ne dobacujem! - izjavio je David.

Autor: TV Pink Printscreen

Konstantno dobacuje! Svašta! Davide, pogledaj me u oči, ako smeš! Ne smeš! On može da bude imun, ali na moje oči nikada! Moje oči ga obaraju sa nogu - nastavila je Subotićeva.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja svog dečka sa tobom mogu da pustim da bude 28 dana, ne bi imali ništa. Nikada ga s*ksualno nisi privlačila! Ti bi to volela! Ti stalno ideš gde i on, da bi nešto primetila. Ja imam poverenja u njega, a ti imaš problem sa svojim bivšim dečkom, koji nisi rešila - govorila je Ana Korać Aleksandri.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti