AKTUELNO

Nisu mogle da se obuzdaju celu noć!

Posle večerašnjih pitanja gledalaca, Sanja Stanković i njena devojka Jovana Tomić Matora ušle su u svađu sa Stanijom Dobrojević. Inače, ranije ove noći one su se svađale tokom emisije i tom prilikom pljuštale su žestoke uvrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Ranije noćas Stanija je govorila kako Sanja glumi da voli odnose sa devojkama, što je zabolelo Jovanu Tomić Matoru, koja je ušla u raspravu nakon emisije sa Dobrojevićevom. Zatim se umešala Sanja, a onda su one počele da iznose veoma teške tvrdnje.

Što si ti bolja od nje, ako si glumila fejk vezu sa Kristijanom? - upitala je Matora Staniju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nismo glumili ljubav, gledali smo u kameru i dogovarali se! Hajde, Sanja, ti si sa 30 godina shvatila da si lezbejka u rijalitiju. Skočiće ti tarifa prostitutko! Ja imam svaku zaradu crno na belo! Tresete se od mene, jer se vaše mušterije lože na mene! - govorila je Stanija Sanji i Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini molim te što nisam imala dovoljno para, jer je moja majka bila samohrana! Moja majka nije imala para, glupačo! Imala je 19 godina kada je ostala sama sa mnom! Ti se skidaj i dalje gola! Ko ti je kupio auto? - pričala je Sanja Staniji.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je prekinula ovu svađu, tako što je Sanji govorila kako ne želi da se na ovakav način svađa sa Stanijom, a zatim su otišle u hotel gde im se pridružio Lepi Mića. Međutim, ove zadrugarke posvađale su se opet tokom noći i tom prilikom sve isto su govorile kao i u protekloj raspravi.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'