AKTUELNO

Ne želi više da bude sa njim.

U toku rasprave sa Suzanom Perović, Miki Đuričić joj je udario šamar, a potom udario štakama Nadeždu Biljić dok je išao ka kapiji velelepnog imanja u nameri da ga napusti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je stiglo pismo Velikog šefa da je on diskvalifikovan zbog agresivnog ponašanja, ona je htela da za njim napusti rijaliti. Lepi Mića je smirivao na sve načine dok je ona govorila kako ne želi da ima bilo šta više sa pčelarom.

Ne postojimo više mi. Ne mogu više ovde. Hoću da izađem odavde. Nemam više ništa sa njim. Nema nas više. Miki i ja ne. Ne mogu da se smirim. Ovo u životu nisam doživela.  Ne znam ni što je udario Nadu, unutra sam bila. Nije mi jasno što nju. Ja sam popila šamar i rekla sam da se vrati. Svi ćete otići da spavate, ja ću da odem, majke mi... - ronila je suze Suzana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Suzana, ovo je televizija, moraš da se smiriš. Misli na decu, misli na sebe, ne pravi greške. Znam da ti se ide. Kao sestri ti govorim. Napravila si problem jer si neraspoložena sa njim, a Zlata ti dođe i vi se smejete i uživate. To njemu smeta. Vaša ljubav može kobno da se završi. Biće sve okej za tebe, smiri se. Odmori. Moraš hladne glave da razmisliš - smirivao je Mića Suzanu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Nadežda Biljić

#Suzana Perović

'