AKTUELNO

Nije im bilo svejedno!

Svi zadrugari bili su vidno šokirani zbog nedoličnog ponašanja Mikija Đuričića, pa su žestoko osudili nasilje nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić. Šira javnost propratila je način na koji je Miki nasrnuo na pevačice, a zbog udarca koje su zadobile naišao je na veliku osudu.

Foto: TvPink Printscreen

Povodom toga je Veliki šef poslao pismo na adresu Bele kuće, gde je, između ostalog, kažnjena i zadrugarka, jer se ni njeno nevaspitanje neće tolerisati u ovom najpopularnijem rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, pre svega i na samom početku ne možemo, a da oštro ne osudimo nasilje nad ženama do kojeg je došlo prethodne noći. Miki je prvo lupio šamar Suzani, a nakon toga je udario i Nadeždu, što su i bili razlozi za diskvalifikaciju. Osim što je diskvalifikovan, gde će biti i tužen na osnovu ugovora, osećamo potrebu da kao produkcija osudimo ovakav postupak. Osim ovoga doneli smo odluku da Mina zbog nedoličnog ponašanja prema članovima produkcije koji nisu uspeli da joj odmah pruže pomoć bude kažnjena dvonedeljnim honorarom. I za kraj, šaljemo Bori i Banetu po 1000 dinara zbog uspešne emisije radija ,,Amnezija" - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Kakva je bila reakcija ostalih zadrugara, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'