separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

REKAO MI JE DA JEDNOJ OSOBI NIKADA NEĆE OPROSTITI: Suzana u razgovoru sa Borom otkrila šta joj je Miki pričao i ko je ogovarao, a onda su pomenuli OVU ZADRUGARKU!


Svalili deo krivice na nju?


Pevačici Suzani Perović nije lako nakon što je njen emotivni partner Miki Đuričić fizički nasrnuo na nju i lupio joj šamar. Zbog toga je osuđen od strane svih zadrugara, javnosti, ali i produkcije.

Autor: TvPink Printscreen

Ona je jecala od plača zbog toga što nije očekivala da će Đurčić otići tako daleko, a onda je u razgovoru sa Borom Santanom hladne glave razmislila, pa otkrila zbog čega su ona i Miki ušli u ozbiljan sukob koji se neslavno završio.

Juče je bio u pravu kad je rekao da ne razmišljam mozgom, a lepo sam mu rekla da dođe po mene i da me vodi kući! Ja ne znam šta su određene osobe pričale o meni, a neće da mi kaže, a on vidi da sam ja sa tim osobama i dalje okej. Ja pročitam kroz redove, pa opet prebacim i onda je on eksplodirao. Ali, u pravu je sto posto. Između ostalog, tri osobe koje su me najstrašnije ogovarale... Ja nikad neću pogledati te klipove. Rekao mi je da jednoj osobi nikada neće oprostiti - rekla je Suzana.

Autor: TvPink Printscreen

Zlata? - prošaputao je Bora.
Da - rekla je Suzana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti