AKTUELNO

Bila je odlučna u svemu što je izjavila!

Pevačica Suzana Perović odlučila je da više ne učestvuje u emisijama, jer je u razgovoru sa zadrugarima priznala da više ne želi da bude u rijalitiju te da će biti spremna da snosi sve posledice samo da bi se u spoljnom svetu suočila sa Mikijem Đuričićem.

Iako je svima poznato da je zadrugar fizički nasrnuo na nju i lupio joj šamar, pevačica, i povrh toga, smatra da je njihova ljubav prava i da honorari i samo učešće u Zadruzi njoj ništa ne znače ako Miki nije pored nje.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana je danas razgovarala sa Drvetom mudrosti, te istakla da želi da razgovara sa njim.

Ljubav ne podrazumeva fizičko nasilje. Ja ne bih rekao da si osudila - konstatovalo je Drvo.
Da, ja sam protiv toga. Osuđujem svaki vid nasilja! To ti tako kažeš. Hoću da razgovaram sa njim, Drvo. Smatram da jedno drugom dugujemo da sednemo i da porazgovaramo. Ne ovde da razgovaramo, ne ovde! Postoji nešto što samo on i ja znamo, to smo ostavili za van zidina ovog rijalitija. To je sve tako konfuzno, a sve je ovo isključivo moja volja i odluka. Posledice ću staviti na svoja leđa i izaći odavde i snositi ih. Ja bih bila najveći skot kad bih ovde ostala zbog honorara! Preklinjem vas, donesite mi ugovor! - tražila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Da li misliš da jedno isključuje drugo? To ne razumem? Zašto misliš da tvoj opstanak u Zadruzi umanjuje ljubav prema Mikiju? - pitalo je Drvo.
Zato što je ljubav jača od svakog honorara! Nije on to tražio od mene! Ja imam. To je patnja što ja osećam, ne vredi! Ja sam svesna kazne, svega sam svesna! - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Mislio sam da mogu bar malo da ti pomognem i olakšam, ja i dalje mislim da ovo nije tvoja odluka i isto tako mislim da prava ljubav može da sačeka, dalje je sve na tebi - reklo je Drvo.
Hvala ti što si pričao sa mnom, ali moja odluka je moja odluka - rekla je Suzana kroz plač.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Suzana Perović

'