AKTUELNO

Nisu u pitanju samo simpatije.

Drvo mudrosti je razgovaralo sa Nadeždom Biljić o incidentu sa Mikijem Đuričićem, ali se nadovezalo na temu koja se ticala odnosa sa Tomom Panićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nadežda je pričala o složenom odnosu sa manekenom.

Tu se svašta događa. Naljutio se jer sam Brendonu dala hranu. Toma se ponaša nekada kao da smo u vezi, a ponekad kao da nismo. Nemam ja ni godina ni vremena za takve igrice. On je dete, ne mogu da mu zamerim ništa. Ne mogu da glumim majku ovde. Imam emocije prema njemu, neću da lažem. Imam privlačnost, strast. Ne verujem mu ništa. Ne mogu da budem sa njim jer je on težak i u fazonu da je on muško i da ja kao žena treba da ćutim. Baš je težak, ne mogu da se nosim sa tim - govorila je Nadežda, a onda je otkrila kakav joj muškarac treba:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni treba muškarac sa živcima, da je lep, pametan, sposoban. Mislim da ću ostati sama, teško je naći takvog kakvog ja hoću. Moja tajna je što imam emocije prema Tomi, imam, kako nemam, ali sam zbunjena. Niko za njih ne zna - otkrila je Biljićeva.

Potom joj je Drvo dalo pravo da bira jednu pesmu koju bi ona želala da čuje. Ona se odlučila da to bude ''Imaš pravo'' od Severine.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Nadežda Biljić

'